Een nieuwe school, help je mee?

Wij willen een basisschool openen in de nieuwe wijk ‘Wilderszijde’. En daar hebben wij jouw hulp bij nodig!

Ben jij, of ken jij, een ouder van een kind met de leeftijd 2, 3 of 4 jaar? Dan willen wij je vragen om een ouderverklaring in te dienen.
Met alle ouderverklaringen, mogen wij wellicht in 2024 beginnen aan de bouw van een nieuwe school. Hoe gaaf is dat? Door een ouderverklaring in te vullen, geef je aan dat je het openen van een nieuwe basisschool een goed idee vindt. En nee, het invullen van deze verklaring betekent niet dat je kind ook daadwerkelijk naar deze school gaat in de toekomst. De verklaringen laten alleen zien dat jij het initiatief steunt!

Je kind vervolgens daadwerkelijk inschrijven bij één van onze scholen, mag natuurlijk altijd! Want bij Spectrum gaat het om toekomstgericht onderwijs met onze uil COBI. COBI staat symbool voor onze invulling van onderwijs dat je vandaag en morgen mag verwachten. De wereld om ons heen verandert snel. Hoe zorg je dat je lessen daarop aansluiten? Wij geloven dat de speerpunten Creativiteit, Onderzoekend leren, Burgerschap en ICT daarin heel belangrijk zijn. COBI dus.

Hoe kun je helpen? 
Via DUO kun je een ouderverklaring indienen. Deze verklaringen hebben wij nodig om aan de overheid te laten zien dat Spectrum genoeg gesteund wordt om een nieuwe school te openen!

Woon je in een straal van 6 kilometer van Wilderszijde (Delft, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Zoetermeer en Zuidplas), woon je in Lansingerland of ben je van plan om hier naar toe te verhuizen? Dan willen we je vragen om een ouderverklaring in te dienen.

Onze dank is groot!

Meer nieuws

Privacy overzicht

Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Maar de keuze is natuurlijk aan jou of je deze gegevens met ons wilt delen.