Leerkracht voor de midden- en bovenbouw

Leerkracht voor de midden- en bovenbouw

 • onbepaalde tijd
 • Per direct
 • 32 - 40 uur
 • 0,6375
 • In overleg
 • PABO of studerend
WAAR KOM JE TE WERKEN?

CBS de Wiekslag is een basisschool waar kinderen, ouders en leerkrachten goed voor elkaar zijn en waar het onderwijs goed voor elkaar is.! In een prettige, veilige en gestructureerde omgeving komen kinderen om te spelen, te leren en zicht te ontwikkelen. De Wiekslag schept veel ruimte voor ondersteuning en (extra) begeleiding voor de leerlingen. Onderwijs met en over ICT is een vast onderdeel van ons onderwijsaanbod.
Het team bestaat uit 20 enthousiaste personeelsleden waarvoor verbinding, vakmanschap, met betrokken aandacht en zelfstandigheid de kernwaarden zijn. De leerkracht die we zoeken verricht dit schooljaar taken in de ondersteuning vanuit de NPO-doelen zoals we die hebben geformuleerd voor de zomer. Een prachtige en uitdagende taak voor een leerkracht met ervaring.
CBS de Wiekslag maakt onderdeel uit van Spectrum-SPCO te Lansingerland. De acht scholen van Spectrum vormen samen een uitermate boeiend en ‘lerend netwerk’ voor de snelle en uitdagende 21e eeuw. Wij willen elkaar scherp houden op de gewenste ontwikkelingen. Wat is voor kinderen het beste? Waar willen wij ons druk om maken? Hoe kunnen wij voor kinderen een kansrijke leef- en leeromgeving creëren?


WIE ZOEKEN WIJ?

Iemand die:
 • plezier ervaart bij het werken in een lerend team
 • kan denken en handelen in onderwijsbehoeften van leerlingen
 • bereid zijn om zich te blijven ontwikkelen in een steeds veranderende wereld
 • vanuit een persoonlijke geloofsbeleving invulling geven aan de Protestants-Christelijke identiteit van de school
Dan hopen wij dat je zin hebt om ons team te komen versterken!
Ben je nog aan het afstuderen, ook dan roepen wij jou op om te solliciteren. En ook als je leraarondersteuner of onderwijsassistent bent mag je natuurlijk reageren.
Wil je kennis maken met de school, via de website krijg je al een goede indruk. Enthousiast geworden, stuur een brief met cv of een filmpje met een leuke pitch! Wij leren jou graag kennen op jouw eigen manier!
Jouw reactie zien wij graag tegemoet: info@spectrum-spco.nl

Contact

  Voornaam*
  Achternaam*
  Telefoon
  E-mailadres*
  Bericht*
  Upload CV/ motivatie
  Hoe kunnen wij contact opnemen?
  Privacy overzicht

  Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Maar de keuze is natuurlijk aan jou of je deze gegevens met ons wilt delen.