Leerkracht voor groep 5 - 6

Leerkracht voor groep 5 - 6

CBS Boterdorp staat middenin een woonwijk in Bergchenhoek. Wij vinden het van belang om een veilige omgeving te creëren, waarin de kinderen, ouders en personeel zich thuis voelen. Kernwoorden zijn openheid en betrokkenheid, verbinding, professionaliteit en samenwerking. De school is een reguliere basisschool van circa 165 leerlingen. We draaien komend schooljaar met zeven groepen. We werken met IPC, wat betekent dat er thematisch wordt gewerkt in alle groepen. Uitgangspunt hierbij is onderzoekend en samenwerkend leren. Het overgrote merendeel van de groepen is een combinatiegroep. Er wordt Engels gegeven in groep 1 t/m 8. 

Het team bestaat uit 16 enthousiaste personeelsleden. De intern begeleider werkt veel samen met de andere intern begeleiders van Spectrum.

 • onbepaalde tijd
 • Per direct
 • 24 - 32 uur
 • 0,7875
WAAR KOM JE TE WERKEN?

CBS Boterdorp is een basisschool waar iedereen mag groeien. Leerlingen en iedereen die er werkt. Samen zijn wij Boterdorp. Een prachtige basisschool, gelegen in het groen van Bergschenhoek. Wij werken vanuit de principes van International Primary Curriculum en hebben zeven groepen.
Je mag deel uitmaken van een geïnspireerd team van ca 20 personen, dat met elkaar zorgt voor een uitdagende leeromgeving.
Leren met plezier staat centraal, waarbij kinderen op eigen niveau de talenten ontwikkelen die ze in zich hebben.
Met jou erbij zijn we weer compleet!
 
WIE ZOEKEN WIJ?

Iemand die:
 • plezier ervaart bij het werken in een lerend team
 • kan denken en handelen in onderwijsbehoeften van leerlingen
 • bereid zijn om zich te blijven ontwikkelen in een steeds veranderende wereld
 • vanuit een persoonlijke geloofsbeleving invulling geven aan de Protestants-Christelijke identiteit van de school
Dan hopen wij dat je zin hebt om ons team te komen versterken!
Ben je nog aan het afstuderen, ook dan roepen wij jou op om te solliciteren. 
Wil je kennis maken met de school, via de website krijg je al een goede indruk. Enthousiast geworden, stuur een brief met cv of een filmpje met een leuke pitch! Wij leren jou graag kennen op jouw eigen manier!
Jouw reactie zien wij graag tegemoet: info@spectrum-spco.nl

Contact

  Voornaam*
  Achternaam*
  Telefoon
  E-mailadres*
  Bericht*
  Upload CV/ motivatie
  Hoe kunnen wij contact opnemen?
  Privacy overzicht

  Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Maar de keuze is natuurlijk aan jou of je deze gegevens met ons wilt delen.