Leraarondersteuner of Onderwijsassistent

Leraarondersteuner of Onderwijsassistent

CBS De Regenboog staat middenin een woonwijk in Bergschenhoek. Wij vinden het van belang om een veilige omgeving te creëren, waarin de kinderen, ouders en personeel zich thuisvoelen. Kernwoorden zijn openheid en betrokkenheid, verbinding, professionaliteit en samenwerking. 

De school telt circa 200 leerlingen. We werken vanuit ons profiel Wetenschap & Techniek. Onderzoekend leren en het leren met laptops vanaf groep 4 vormt een belangrijk deel van ons lessysteem.  Er wordt Engels gegeven in groep 1 t/m 8.

Het team bestaat uit 18 enthousiaste personeelsleden. De locatieleider werkt regelmatig samen met de andere directieleden van Spectrum.

 • onbepaalde tijd
 • Per direct
 • 16 - 24 uur
 • 0,5
 • In overleg
 • PABO student
Waar kom je te werken?

CBS De Regenboog is een basisschool waar iedereen zijn eigen kleur mag laten zien. Onze leerlingen mogen hun talenten ontwikkelen vanuit denken, durven en doen! En daarbij leren wij dat dit niet gaat zonder doorzetten!

Op de Regenboog is veel ruimte voor Wetenschap & Techniek, waarvoor wij zelfs een speciaal lokaal hebben ingericht.

In ons team van ca. 20 personen zijn verbinding, betrokkenheid, professionaliteit en samenwerken de kernwoorden. Vanuit een veilige leeromgeving doen wij er alles aan om kinderen in hun ontwikkeling te begeleiden, wij helpen ze doorzetten.


Wie zoeken wij?

Iemand die:

 • plezier ervaart bij het werken in een lerend team
 • kan denken en handelen in onderwijsbehoeften van leerlingen
 • bereid zijn om zich te blijven ontwikkelen in een steeds veranderende wereld
 • vanuit een persoonlijke geloofsbeleving invulling geven aan de Protestants-Christelijke identiteit van de school
Dan hopen wij dat je zin hebt om ons team te komen versterken!

Ben je nog aan het afstuderen, ook dan roepen wij jou op om te solliciteren. En ook als je leerkracht bent mag je natuurlijk reageren.

Wil je kennis maken met school, via de website krijg je al een goede indruk. Enthousiast geworden? Stuur dan een brief met cv of een filmpje met een leuke pitch! Wij leren jou graag kenen op jouw eigen manier!

Jouw reactie zien wij graag tegemoeten: info@spectrum-spco.nl

Contact

  Voornaam*
  Achternaam*
  Telefoon
  E-mailadres*
  Bericht*
  Upload CV/ motivatie
  Hoe kunnen wij contact opnemen?
  Privacy overzicht

  Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Maar de keuze is natuurlijk aan jou of je deze gegevens met ons wilt delen.