Nog even en dan verrijst in Berkel en Rodenrijs ‘De Wereld’

Augustus 2023 opent onze gloednieuwe school waar kinderen op een vernieuwende manier les krijgen en zich op natuurlijke wijze ontwikkelen en ontplooien, middels unitonderwijs.

Er wordt gewerkt in drie verschillende units met kinderen van verschillende leeftijden. Unit 1 voor kinderen van 4-7 jaar, unit 2 voor kinderen van 7-10 jaar en unit 3 voor kinderen van 10-12 jaar. In elke unit halen we de wereld van buiten naar binnen, en andersom, passend bij de leeftijd van het kind.

Om het beste uit de kinderen te halen, werkt er op CBS De Wereld een team van specialisten dat elkaars expertise en persoonlijkheid gebruikt om leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. Leerkrachten die de kwaliteiten hebben om unitonderwijs vorm te geven en uit te voeren.

Meer weten over De Wereld? Bezoek www.cbsdewereld.nl voor meer informatie over de school en inschrijving of bekijk @cbs_de_wereld.

Privacy overzicht

Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Maar de keuze is natuurlijk aan jou of je deze gegevens met ons wilt delen.