Een werkplek waar groot en klein zich ontwikkelt

Bekijk alle vacatures

Een basisschool moet een plek zijn waar iederéén groeit. Niet alleen de leerlingen, maar juist ook de leerkrachten. Bij Spectrum geloven we dat leerkrachten het beste onderwijs kunnen bieden als ze ook de ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Daarom stimuleren we dat. Op alle Spectrum-scholen. Met uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Maar ook met onze kenniskringen, leerteams, Prismaklassen, goede arbeidsvoorwaarden en natuurlijk onze teamuitjes. Zin in leren voor onze leerlingen, maar zeker ook voor onze leerkrachten!

‘Spectrum voor onderwijs

gericht op jouw toekomst’

Toekomstgericht onderwijs

Spectrum-scholen bevinden zich door heel Lansingerland. Van Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek tot Bleiswijk. Samen werken we aan het onderwijs van morgen. Wij geloven dat de speerpunten Creativiteit, Onderzoekend leren, Burgerschap en ICT heel belangrijk zijn voor het onderwijs van vandaag en morgen. Met geïntegreerde methodes die leerlingen vormen, opleiden en klaarmaken voor het leven na de basisschool en voor banen die nu misschien nog niet eens bestaan.

Haal het beste uit jezelf!

Bij Spectrum word je elke dag uitgedaagd om je te blijven ontwikkelen. Voor de beste versie van jezelf. Solliciteer dus vandaag nog op een van onze scholen in Lansingerland.

Vacatures

Leerkracht groep 1/2 CBS De Wiekslag

Startdatum: 01-08-2024

CBS De Wiekslag is op zoek naar een enthousiaste collega met ervaring of affiniteit…

Leerkracht Midden- of Bovenbouw – CBS Boterdorp

Startdatum: 01-08-2024

WAAR KOM JE TE WERKEN?  CBS Boterdorp is een basisschool waar iedereen mag groeien.…

Leerkracht groep 1/2 – CBS Prins Willem-Alexander

Startdatum: 01-08-2024

Waar kom je te werken? CBS Prins Willem-Alexander is op zoek naar een enthousiaste…

Intern begeleider groep 1 t/m 8 (ziektevervanging)

Startdatum: Per direct

Waar kom je te werken?   CBS Prins Willem-Alexander is op zoek naar een…

Open sollicitatie

Wij zijn op zoek naar leerkrachten!

Werken via Pool West

Invalwerk in de regio

Onze collega's

Groeien door scholing

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn onmisbaar. Daarom willen we graag dat jij je ontwikkelt. Zo heeft elke Spectrumschool z’n eigen scholingsbeleid en -budget. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om kosteloos e-cursussen via de Lerarenacademie en de Edutrainers te volgen. En wil je je talent verder ontwikkelen of een opleiding volgen tot specialist? Ook dan denken we altijd in kansen en mogelijkheden.

Wij hebben gemerkt dat kennis zich vermeerdert als je het deelt. Daarom hebben we ook diverse kenniskringen die meerderde keren per jaar bij elkaar komen om kennis en ervaring met elkaar te delen. Denk hierbij aan onderwerpen zoals taal/lezen, rekenen/wiskunde, gedrag, excellentie, ICT of toekomstgericht onderwijs.

Privacy overzicht

Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Maar de keuze is natuurlijk aan jou of je deze gegevens met ons wilt delen.