Spectrum-SPCO heeft een nieuwe Voorzitter College van Bestuur

De start van een nieuw jaar gaat dit jaar voor Spectrum-SPCO gepaard met de start van een nieuwe Voorzitter College van Bestuur! Vanaf 2 januari is Sonja Smit bij ons gestart. Een nieuwe bevlogen onderwijsprofessional met ruime ervaring binnen het onderwijs.

 

Sonja heeft de afgelopen 4 jaar een bestuurlijke functie als wethouder bij de Gemeente Midden-Delfland uitgevoerd. Maar na deze jaren is er toch iets dat harder trekt: het onderwijs!

Voor haar rol als wethouder, heeft Sonja jarenlang binnen diverse functies in het primair onderwijs gewerkt. Vanuit de overtuiging dat goed onderwijs écht het verschil maakt. Zoals Sonja zegt: ‘Goed onderwijs vormt zelfbewuste mensen met een open, nieuwsgierige blik naar de wereld, een stevig gevulde rugzak en vertrouwen in zichzelf en de ander’.

Met dit motto zal Sonja zich weer richten op wat zij werkelijk belangrijk vindt: ‘kinderen iedere dag het beste uit zichzelf laten halen’.

Wij zijn enorm blij met Sonja’s start binnen het College van Bestuur!

Privacy overzicht

Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Maar de keuze is natuurlijk aan jou of je deze gegevens met ons wilt delen.