Het hart van de school klopt weer!

Thuisonderwijs ging goed, al is het natuurlijk veel leuker om weer met elkaar te zijn. Dit werd daarom ook op meerdere scholen gevierd, nadat alle scholen weer open mochten. Bij CBS De Wiekslag werd er als verrassing heerlijke warme chocolademelk van Chocolaterie – Gelaterie De Lelie uit Delft uitgedeeld en op meerdere basisscholen werd er in groepjes buiten in de sneeuw gespeeld.

De afgelopen weken zijn er online ook veel dingen georganiseerd. Zo had iedere basisschool een eigen dagopening via Microsoft Teams. Bij CBS Prins Johan Friso werd er op donderdagen uit de Bijbel gelezen en juf Sandra van CBS Prins Willem-Alexander begon haar dagen graag met muziek. Er werd heel wat af gezongen door de kinderen onder begeleiding van de juf en haar gitaar.

Op vrijdagmiddag, voordat het weekend begon, werden er weleens disco’s georganiseerd. In de ene hand een glas met ranja en de andere hand een bakje chips. “Het is namelijk veel meer dan alleen leren!”, zei directrice Ingeborg van Leeuwen (CBS PJF). “Het is belangrijk dat we met elkaar verder kunnen komen en dat we van elkaar op de hoogte zijn. We blijven samen voor elkaar zorgen, of dit nu online is of in de klas”.

Welkom terug op het nest!

Beeld: Marianne Karsemeijer

Meer nieuws

Privacy overzicht

Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Maar de keuze is natuurlijk aan jou of je deze gegevens met ons wilt delen.